Spray de Corp cu Glitter Gold Queen cu comanda online

Cumpara online Spray de Corp cu Glitter Gold Queen si obtine un ten proaspat, echilibrat si cu aspect sanatos. Daca te lupti din greu cu cearcanele vizibile sau cu micile imperfectiuni ale tenului, alege sa folosesti Baza Machiaj.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Spray de Corp cu Glitter Gold Queen cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Baza Machiaj
Id Produs: 7750375

Utilizarea unui astfel de produs de tip Baza Machiaj de calitate te ajuta sa obtii un aspect fara imperfectiuni in fiecare zi. Pentru a obtine un look de invidiat, exact asa cum il vedem in revistele de frumusete, ai nevoie de Baza Machiaj pentru tenul tau.

Rasfat pentru pielea ta cu Spray-ul de Corp cu Glitter Gold Queen ! Acest spray nu ofera doar un parfum proaspat frumos, ci si un efect de stralucire usoara pe piele, datorita particulelor de glitter . Flaconul este echipat cu un cap de pulverizare, astfel incat sa puteti doza cantitatea de lichid. Intra in piele imediat si nu lasa un film lipicios la suprafata. Dupa ce lichidul se usuca raman doar mirosul si sclipirea pe piele . La o singura pulverizare, efectul este unul fin. In functie de cat de mult se pulverizeaza intr-un loc, se poate intensifica stralucirea. Pielea straluceste diferit dupa cat de puternica este lumina si unghiul din care se priveste. De asemenea, Spray-ul de Corp cu Glitter Gold Queen ofera o senzatie de racire foarte placuta in zilele calduroase, ce se simte imediat. Mirosul sau este fructat si fresh.

Pentru un make-up unicat, iti recomandam sa comanzi online Spray de Corp cu Glitter Gold Queen.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: