Lipici - Adeziv Glitter Glamurous Look cu comanda online

Cumpara Lipici – Adeziv Glitter Glamurous Look online si obtine un machiaj ce te va scoate din anonimat. Cand vrei sa iesi in evidenta, alege un Fard de pleoape cu sclipici rezistent intr-o nuanta care te avantajeaza.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Lipici – Adeziv Glitter Glamurous Look cu livrare rapida:

Categorie: Fard de pleoape cu sclipici
Subcategorie: Glitter Ochi / Sclipici
Id Produs: 7751082

Descopera zecile de modele de produse de tip Fard de pleoape cu sclipici profesional in culori ce iti fura privirea si te fac sa fii mai increzatoare atunci cand le porti. Alege un Fard de pleoape cu sclipici de calitate si ofera-i machiajului tau un aspect gratios, ce te va fermeca inca din prima clipa.

Cu Lipici – Adeziv Glitter Glamurous Look alaturi de tine, vei putea sa fixezi pe piele si sa prelungesti durata machiajului cu glitter! Aplici lipiciul intr-o pelicula subtire pe pleoape, buze, fata iar apoi tapotezi zona cu glitter . Rezultatul este unul glamour iar pulberile sclipitoare nu se va misca din loc pe toata durata purtarii. Produsul este frumos impachetat intr-un tub cu varf subtire de precizie care iti ofera exact cantitatea necesara. Vei putea aplica lipiciul cu degetul pentru precizie si fixare. Contine 10ml, insa calitatea sa premium il face eficient in doze mici. Urmand un concept multifunctional, Lipici – Adeziv Glitter Glamurous Look obtine rezultate impecabile atat pe pleoape cat si pe buze, fata si corp. Textura cremoasa se aseaza uniform pe piele, netezind-o. Va rezulta o pelicula lipicioasa ce va prinde glitterul sau chiar fardurile pentru intreaga zi. Bifeaza micile detalii in makeup ce finiseaza un machiaj perfect doar cu Lipici – Adeziv Glitter Glamurous Look ! Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Pentru un machiaj al ochilor fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Lipici – Adeziv Glitter Glamurous Look.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: