Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty

Cumpara online Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty, Golden Edition si obtine un ten proaspat, echilibrat si cu aspect sanatos. Daca te lupti din greu cu cearcanele vizibile sau cu micile imperfectiuni ale tenului, alege sa folosesti Baza Machiaj.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty, Golden Edition cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Baza Machiaj
Id Produs: 7751715

Utilizarea unui astfel de produs de tip Baza Machiaj de calitate te ajuta sa obtii un aspect fara imperfectiuni in fiecare zi. Pentru a obtine un look de invidiat, exact asa cum il vedem in revistele de frumusete, ai nevoie de Baza Machiaj pentru tenul tau.

Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty, Golden Edition este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind pleoapa pentru aplicarea fardurilor. Textura usoara mascheaza imperfectiunile si pregateste pielea pentru machiajul de zi cu zi. Baza pentru fard de pleoape asigura protectia impotriva factorilor din exterior lasand pielea fina si catifelata pe toata durata machiajului. A se folosi pe tenul curatat, inainte de a aplica orice alt produs cosmetic!

Pentru un make-up unicat, iti recomandam sa comanzi online Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty, Golden Edition.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: