Burete Silicon Machiaj - Flower Silisponge cu comanda online

Cumpara online Burete Silicon Machiaj – Flower Silisponge si obtine un look demn de invidiat. Cand vrei ca machiajul sa fie unul perfect, fara imperfectiuni ai nevoie de Bureti Machiaj.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Burete Silicon Machiaj – Flower Silisponge cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Bureti Machiaj
Id Produs: 7749429

Indiferent ca esti o profesionista in ale machiajului sau doar ce ai inceput sa dobandesti experienta, in mod sigur iti doresti ca make-ul sa fie mereu impecabil. Pentru a obtine acest lucru ai nevoie de Bureti Machiaj bune, realizate din produse de calitate.

Burete Silicon Machiaj – Flower Silisponge este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui burete de silicon puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Acest burete de silicon nu absoarbe fondul de ten si asigura o distribuire uniforma a fondului de ten cu o atingere moale si delicata. Astfel, nu veti face risipa de fond de ten sau primer. De asemenea, după utilizare este extrem de ușor de curatat, avand nevoie doar de o spălare simplă cu apă călduță și săpun. Interiorul silisponge este fabricat din silicon de înaltă calitate și învelișul exterior este fabricat din TPU (Thermoplastic poliuretan), un material plastic flexibil, care este rezistent. Burete Silicon Machiaj – Flower Silisponge poate fi curatat folosind apa calduta si sapun. A se păstra departe de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Pentru un make-up unicat, iti recomandam sa comanzi online Burete Silicon Machiaj – Flower Silisponge.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: