Creion Buze Pudaier Matte #08 cu comanda online

Cumpara online Creion Buze Pudaier Matte #08 si obtine buze superbe ce merita sa primeasca numai laude. De fiecare data cand doresti sa te simti speciala foloseste un Creion de buze intr-o nuanta care te va fascina.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Creion Buze Pudaier Matte #08 cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Creion de buze
Id Produs: 7751673

Vrei sa ai buze superbe cu un contur perfect si care sa fie considerate punctul de atractie al intregului machiaj? Alege Creion de buze si vei obtine exact acest aspect proaspat si elegant, cu o nota plina de expresivitate. Un Creion de buze va crea un efect de lunga durata si iti va pune in evidenta forma buzelor.

Creion Buze Pudaier Matte #08 devine instant produsul perfect pentru tine! Avand un varf subtire, acest ruj mat rezistent te va ajuta la conturarea buzelor perfecte. Dupa aceea, tot ce mai ramane sa faci este sa te bucuri de rezultate pe toata durata zilei, datorita rezistentei crescute la transfer. Folosind un creion mat vei obtine un efect de marire instanta a buzelor, lucru pe care din ce in ce mai multe doamne si domnisoare si-l doresc . Alegand Creion Buze Pudaier Matte #08 te vei bucura de un efect fermecator de lunga durata! Recomandari: Pentru un aspect perfect si un finish de durata este necesara hidratarea buzelor in prealabil. Recomandarea make-up artistilor: Aplicati putin fond de ten pe buze inainte de folosirea rujului, pentru a obtine o nuanta fidela cu cea din imaginea de prezentare. Culoarea produsului poate diferi in functie de luminozitatea ecranului, dar si de pigmentul natural al buzelor.

Pentru buze superbe, perfect conturate, iti recomandam sa comanzi online Creion Buze Pudaier Matte #08.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: