Creion Contur Ochi & Buze Ushas Famous Style #23 cu comanda online

Cumpara online Creion Contur Ochi & Buze Ushas Famous Style #23 si obtine buze superbe ce merita sa primeasca numai laude. De fiecare data cand doresti sa te simti speciala foloseste un Creion contur intr-o nuanta care te va fascina.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Creion Contur Ochi & Buze Ushas Famous Style #23 cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Creion contur
Id Produs: 7752258

Vrei sa ai buze superbe cu un contur perfect si care sa fie considerate punctul de atractie al intregului machiaj? Alege Creion contur si vei obtine exact acest aspect proaspat si elegant, cu o nota plina de expresivitate. Un Creion contur va crea un efect de lunga durata si iti va pune in evidenta forma buzelor.

Creion Contur Ochi & Buze Ushas Famous Style #23 este ideal pentru trasarea de linii fine pentru un machiaj al buzelor si al ochilor intens pigmentat si atragator! Noul creion Famous Style asigura un finisaj uimitor si un aspect matasos. Creionul contureaza buzele si ochii perfect si usor. Culoarea e bogata si definita si are o compatibilitate excelenta cu pielea. Este imbogatit cu ingrediente nutritive ce hidrateaza, netezesc si regenereaza. In plus, formula moderna asigura o acoperire uniforma de lunga durata, rezistenta la transfer. Alege Creion Contur Ochi & Buze Ushas Famous Style #23 si incearca machiaje indraznete!

Pentru buze superbe, perfect conturate, iti recomandam sa comanzi online Creion Contur Ochi & Buze Ushas Famous Style #23.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: