Creion de ochi Focallure #09 Cherry Blossome cu comanda online

Cumpara online Creion de ochi Focallure #09 Cherry Blossome si obtine buze superbe ce merita sa primeasca numai laude. De fiecare data cand doresti sa te simti speciala foloseste un Creion de ochi intr-o nuanta care te va fascina.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Creion de ochi Focallure #09 Cherry Blossome cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Creion de ochi
Id Produs: 7750953

Vrei sa ai buze superbe cu un contur perfect si care sa fie considerate punctul de atractie al intregului machiaj? Alege Creion de ochi si vei obtine exact acest aspect proaspat si elegant, cu o nota plina de expresivitate. Un Creion de ochi va crea un efect de lunga durata si iti va pune in evidenta forma buzelor.

Creion de ochi Focallure #09 Cherry Blossome creeaza instant o privire splendida conturata in sclipiri perlate! Bucura-te de o culoare principala imbogatita cu pigmenti intensi ce vor rezista mult timp. Formula creionului este conceputa pentru confort si un machiaj impecabil. Lasa pielea sa respire in timp ce o imbraca in straluciri aprinse. O presiune lejera e suficienta pentru ca pleoapa sa primeasca pigmentii intensi. Culoarea e bogata si definita si are o compatibilitate excelenta cu pielea. Creionul de ochi cu o precizie ridicata e rezistent la transfer. In plus, acelasi produs il poti folosi pe intreaga pleoapa. Astfel, devine un fard pentru pleoape rezistent la apa ce nu se strange in pliurile pielii. Pentru o bogatie de culoare perlata, alege Creion de ochi Focallure #09 Cherry Blossome !

Pentru buze superbe, perfect conturate, iti recomandam sa comanzi online Creion de ochi Focallure #09 Cherry Blossome.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: