Elixir Antirid si Antipoluare - Aslavital Mineralactiv Anti-Wrinkle And Anti-Pollution Elixir

Rasfata-ti pielea tenului cu Elixir Antirid si Antipoluare – Aslavital Mineralactiv Anti-Wrinkle And Anti-Pollution Elixir, 15ml cu comanda online la un pret accesibil. Este extrem de important sa avem grija de pielea noastra, de aceea alege Creme de ochi Aslavital atunci cand iti doresti un ten cat mai delicat cu aspect intinerit.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Elixir Antirid si Antipoluare – Aslavital Mineralactiv Anti-Wrinkle And Anti-Pollution Elixir, 15ml pentru ingrijirea fetei:

Categorie: Ingrijirea tenului
Subcategorie: Creme de ochi Aslavital
Brand: Aslavital
Id Produs: 64783

Intrucat fata este primul lucru la care ne uitam atunci cand ne intalnim cu o persoana, este necesar ca pielea fetei sa fie cat mai bine ingrijita cu ajutorul unei Creme de ochi de calitate. Aspectul hidratat, plin de elasticitate si luminozitate cu o textura extrem de fina la atingere este obtinut numai daca folosim Creme de ochi Aslavital profesionale si eficiente.

Pielea ta va avea un aspect intinerit si plin de prospetime atunci cand folosesti Elixir Antirid si Antipoluare – Aslavital Mineralactiv Anti-Wrinkle And Anti-Pollution Elixir, 15ml.
Magazin: esteto


S-ar putea sa te intereseze si: