Eyeliner colorat Qibest #06 Lavender cu comanda online

Cumpara Eyeliner colorat Qibest #06 Lavender si obtine un make-up al ochilor menit sa te faca sa te simti speciala. Fiind usor de aplicat si de nelipsit din orice trusa profesionala de machiaj, astfel de produse de tip Eyeliner Gel ne ofera un look exceptional, indiferent de cat de multa experienta ai.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Eyeliner colorat Qibest #06 Lavender cu livrare rapida:

Categorie: Machiajul ochilor
Subcategorie: Eyeliner Gel
Id Produs: 7751553

Astfel de Eyeliner Gel sunt produse de make-up perfecte pentru a da o forma delicata ochilor, transformand rapid un machiaj discret de zi intr-unul inedit pentru ocazii de seara mai speciale.

Eyeliner colorat Qibest #06 Lavender animeaza orice machiaj cu linii colorate si cuceritoare. Combina-l cu un ruj potrivit si machiajul tau poate deveni irezistibil. Eyelinerul lichid se usuca rapid, lasand in urma un design fermecator. Din cateva trasari, esti gata pentru o zi intreaga de activitati sau o noapte deosebita. Tusul de ochi ofera o culoare, patrunzatoare, ce rezista la apa si dureaza pentru mult timp. Aplicatorul este creat de profesionisti pentru a trasa cele mai fine linii cu precizie. Odata ce s-a uscat complet, produsul nu se intinde si nu crapa pe pleoape. Eyeliner-ul cu precizia unui lichid si textura usoara a unui gel are o formula inovatoare. Obtine un machiaj intens si colorat cu Eyeliner colorat Qibest #06 Lavender!

Pentru un machiaj unic al ochilor, fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Eyeliner colorat Qibest #06 Lavender.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: