Eyeliner colorat Qibest Waterproof

Cumpara Eyeliner colorat Qibest Waterproof, Smarald #10 si obtine un make-up al ochilor menit sa te faca sa te simti speciala. Fiind usor de aplicat si de nelipsit din orice trusa profesionala de machiaj, astfel de produse de tip Eyeliner Gel ne ofera un look exceptional, indiferent de cat de multa experienta ai.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Eyeliner colorat Qibest Waterproof, Smarald #10 cu livrare rapida:

Categorie: Machiajul ochilor
Subcategorie: Eyeliner Gel
Id Produs: 7751705

Astfel de Eyeliner Gel sunt produse de make-up perfecte pentru a da o forma delicata ochilor, transformand rapid un machiaj discret de zi intr-unul inedit pentru ocazii de seara mai speciale.

Eyeliner colorat Qibest Waterproof, Smarald #10 este un produs de make-up premium care te indeamna sa indraznesti mai mult! Pigmentii din acest tus asigura rezistenta impotriva umiditatii, dar si rezistenta pe intreaga durata a zilei. Cu un design sub forma de carioca, acest tus de ochi asigura o aplicare usoara. Odata ce s-a uscat complet, produsul nu se intinde si nu crapa pe pleoape. De asemenea, materialele de inalta calitate din care este realizat il fac sa fie rezistent la apa. Astfel, poti sta linistita pe parcursul intregi zile. Eyeliner-ul cu precizia unui lichid si textura usoara a unui gel are o formula inovatoare. Bucura-te de rezultate spectaculoase cu Eyeliner colorat Qibest Waterproof, Smarald #10! Iti garantam ca vei obtine o privire accentuata si de efect, care va face senzatie!

Pentru un machiaj unic al ochilor, fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Eyeliner colorat Qibest Waterproof, Smarald #10.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: