Eyeliner Maro - Cinecitta PhitoMake-up Professional Automatic Eye Liner Marrone cu comanda online

Cumpara online Eyeliner Maro – Cinecitta PhitoMake-up Professional Automatic Eye Liner Marrone si obtine un machiaj al ochilor menit sa starneasca numai laude. Fiind usor de aplicat si de nelipsit din orice trusa de make-up, aceste Creioane Dermatograf Cinecitta Make Up ne ofera un look exceptional, indiferent de cat de multa experienta ai.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Eyeliner Maro – Cinecitta PhitoMake-up Professional Automatic Eye Liner Marrone:

Categorie: Machiajul ochilor
Subcategorie: Creioane Dermatograf Cinecitta Make Up
Brand: Cinecitta Make Up
Id Produs: 3690

Astfel de Creioane Dermatograf Cinecitta Make Up sunt produse de make-up perfecte pentru a da o forma superba ochilor, transformand rapid un machiaj discret de zi intr-unul inedit pentru ocazii de seara mai speciale.

Foloseste numai produse de calitate, cum sunt si aceste Creioane Dermatograf marca Cinecitta Make Up extrem de rezistente, care nu se intind pe piele si care au menirea de a crea senzatia unor ochi cu volum, mai mari, mai luminosi si cu o nuanta a irisului cat mai intensa.

Pentru un machiaj al ochilor unic, fara nici un fel de imperfectiune, iti recomandam sa comanzi online Eyeliner Maro – Cinecitta PhitoMake-up Professional Automatic Eye Liner Marrone.
Magazin: esteto


S-ar putea sa te intereseze si: