Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #14 cu comanda online

Cumpara Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #14 online si obtine un machiaj ce te va scoate din anonimat. Cand vrei sa iesi in evidenta, alege un Fard de pleoape cu sclipici rezistent intr-o nuanta care te avantajeaza.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #14 cu livrare rapida:

Categorie: Fard de pleoape cu sclipici
Subcategorie: Farduri Pleoape
Id Produs: 7751176

Descopera zecile de modele de produse de tip Fard de pleoape cu sclipici profesional in culori ce iti fura privirea si te fac sa fii mai increzatoare atunci cand le porti. Alege un Fard de pleoape cu sclipici de calitate si ofera-i machiajului tau un aspect gratios, ce te va fermeca inca din prima clipa.

Culoare si stralucire de staruri in acelasi Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier #14 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pigmentare intensa poate fi aplicat si estompat usor, avand o rezistenta de lunga durata. Pigmentii extravaganti ofera fardului mono de pleoape proprietatile unui glitter de machiaj cu consistenta cremoasa si versatila a unui fard de ochi. Formula sa inovativa iti daruieste un produs cosmetic de calitate, waterproof ce rezista o zi intreaga pe piele. Culoarea scanteietoare este potrivita pentru un machiaj de zi intr-un strat subtire sau pentru un machiaj de seara intr-o concentratie mai mare de fard. Avand la dispozitie o singura culoare pe fard, vei putea alege doar nuantele iubite pentru propria ta colectie personalizata. Astfel toate nuantele isi vor aduce contributia in mod egal la machiajele tale preferate. Alege Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier #14 si combina-l cu nuantele tale favorite din aceeasi colectie!

Pentru un machiaj al ochilor fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #14.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: