Fard Lichid Pleoape si Buze 2 in 1 Beauty Glazed Shine Waterproof cu comanda online

Cumpara Fard Lichid Pleoape si Buze 2 in 1 Beauty Glazed Shine Waterproof online si obtine un machiaj ce te va scoate din anonimat. Cand vrei sa iesi in evidenta, alege un Fard de pleoape rezistent intr-o nuanta care te avantajeaza.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Fard Lichid Pleoape si Buze 2 in 1 Beauty Glazed Shine Waterproof cu livrare rapida:

Categorie: Fard de pleoape
Subcategorie: Farduri Pleoape
Id Produs: 7750450

Descopera zecile de modele de produse de tip Fard de pleoape profesional in culori ce iti fura privirea si te fac sa fii mai increzatoare atunci cand le porti. Alege un Fard de pleoape de calitate si ofera-i machiajului tau un aspect gratios, ce te va fermeca inca din prima clipa.

Daca vrei sa iesi in evidenta, Fard Lichid Pleoape si Buze 2 in 1 Beauty Glazed Shine Waterproof vine in completarea trusei tale de make-up! Este timpul sa achizitionezi un produs revolutionar cu functionalitate multipla care te ajuta sa obtii un machiaj electrizant si atractiv! Trusa contine 6 variante de culori, de tip lichid, cu pigment puternic si continut de glitter. Poate fi folosit atat pentru machiajul buzelor, cat si pentru machiajul ochilor. Aplicat simplu sau in combinatie cu rujuri sau farduri de ochi, iti ofera un rezultat de exceptie! Fardul lichid Beauty Glazed 2 in 1 nu se absoarbe, ci se aseaza fara a se deteriora si isi pastreaza finish-ul metalic. Rezistenta indelungata, look vibrant, rezistent la apa si foarte usor de aplicat. Pentru un rezultat intens, poate fi aplicat in doua straturi. Formula se armonizeaza instantaneu pe piele. Fardul cu o pigmentare intensa poate fi aplicat si estompat usor, avand o rezistenta de lunga durata. Fard Lichid Pleoape si Buze 2 in 1 Beauty Glazed Shine Waterproof te ajuta sa iesi din anonimat, cu o simpla miscare!

Pentru un machiaj al ochilor fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Fard Lichid Pleoape si Buze 2 in 1 Beauty Glazed Shine Waterproof.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: