Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box cu comanda online

Cumpara online Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box si obtine un look demn de invidiat. Cand vrei ca machiajul sa fie unul perfect, fara imperfectiuni ai nevoie de Genti Cosmetice / Troler.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Genti Cosmetice / Troler
Id Produs: 7752340

Indiferent ca esti o profesionista in ale machiajului sau doar ce ai inceput sa dobandesti experienta, in mod sigur iti doresti ca make-ul sa fie mereu impecabil. Pentru a obtine acest lucru ai nevoie de Genti Cosmetice / Troler bune, realizate din produse de calitate.

Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box este perfectă pentru rutina ta zilnică. Deține un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură și hairstyling. Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic de invidiat. Finisajul mat precum şi căptuşeala interioară sunt foarte uşor de curăţat. Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii este extrem de practic. Acesta promite să se ridice la standardele tale de zi cu zi. Cele două compartimente triple laterale te vor ajuta să îţi depozitezi ușor toate cosmeticele necesare. În plus, compartimentul adânc de la baza genţii oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe, borcănaşe, lampă UV etc.). Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Nimic mai simplu! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine! Geanta e usor de transportat, avand si curea pentru a fi purtata pe umar. Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe neîncăpătoare? Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box, Gold este exact ceea ce îţi trebuie! Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box ! Îţi garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodată! Dimensiuni exterioare : 26.5 x 24.5 x 9.7 cm Dimensiuni interioare : 23 x 20 x 7 cm Dimensiuni separatoare : 1buc = 23 x 7 cm 2 buc= 12.5 x 6.9 3 buc = 6.5 x 6.7 cm

Pentru un make-up unicat, iti recomandam sa comanzi online Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: