Glitter Pulbere Ochi si Buze Diamond Glitter #08 Dark Crowds cu comanda online

Cumpara Glitter Pulbere Ochi si Buze Diamond Glitter #08 Dark Crowds online si obtine un machiaj ce te va scoate din anonimat. Cand vrei sa iesi in evidenta, alege un Fard de pleoape cu sclipici rezistent intr-o nuanta care te avantajeaza.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Glitter Pulbere Ochi si Buze Diamond Glitter #08 Dark Crowds cu livrare rapida:

Categorie: Fard de pleoape cu sclipici
Subcategorie: Glitter Ochi / Sclipici
Id Produs: 7751545

Descopera zecile de modele de produse de tip Fard de pleoape cu sclipici profesional in culori ce iti fura privirea si te fac sa fii mai increzatoare atunci cand le porti. Alege un Fard de pleoape cu sclipici de calitate si ofera-i machiajului tau un aspect gratios, ce te va fermeca inca din prima clipa.

Glitter Pulbere Ochi si Buze Diamond Glitter #08 Dark Crowds concentreaza puterea exuberanta a sclipiciului intr-o pulbere fina pentru ochi si buze! Este bogat in sclipiri unice, special concepute pentru ca machiajul tau sa fie unul glamour. Textura este tip pudra cu particule foarte stralucitoare care reflecta lumina. Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata. Este recomandat sa se foloseasca mai intai un strat de primer lipicios. Pe aceasta pelicula fina se vor fixa particulele stralucitoare de glitter si vor ramane intacte pe toata durata purtarii. Comanda Glitter Pulbere Ochi si Buze Diamond Glitter #08 Dark Crowds pentru a avea un look stralucitor cu glitter tridimensional!

Pentru un machiaj al ochilor fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Glitter Pulbere Ochi si Buze Diamond Glitter #08 Dark Crowds.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: