Pigment Machiaj Ochi Niceface Special Toffee #08 cu comanda online

Cumpara Pigment Machiaj Ochi Niceface Special Toffee #08 online si obtine un machiaj ce te va scoate din anonimat. Cand vrei sa iesi in evidenta, alege un Fard de pleoape pigmentat rezistent intr-o nuanta care te avantajeaza.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Pigment Machiaj Ochi Niceface Special Toffee #08 cu livrare rapida:

Categorie: Fard de pleoape pigmentat
Subcategorie: Pigmenti Machiaj
Id Produs: 7750224

Descopera zecile de modele de produse de tip Fard de pleoape pigmentat profesional in culori ce iti fura privirea si te fac sa fii mai increzatoare atunci cand le porti. Alege un Fard de pleoape pigmentat de calitate si ofera-i machiajului tau un aspect gratios, ce te va fermeca inca din prima clipa.

Pigment Machiaj Ochi Niceface Special Toffee #08 iti aduce sclipiri de diamante rapid si usor, dintr-o singura aplicare! De o culoare intensa, fardul pulbere va avea grija sa fii sub lumina reflectoarelor oriunde. Culorile metalice si stralucitoare ti se potrivesc perfect, indiferent de culoarea ochilor sau a tenului. Efectul acestuia poate varia de la discret la foarte intens. Fardul de pleoape ofera intensitatea machiajului tau si o rezistenta deosebita. Usor de aplicat, fardul mineral este imbogatit cu un pigment vibrant de culoare. Astfel, il poti folosi zilnic pentru un machiaj de zi deosebit sau evenimente fabuloase. Poti folosi pigmentul machiaj de ochi si pe buze sau clavicula. Astfel, prezenta ta va fi in totalitate rafinata. Pigmentii de ochi se ataseaza usor de pleoapele si pielea ta cu o pensula de machiaj. Insa mai intai, trebuie sa pregatesti zona de aplicare cu o baza de machiaj. Alege Pigment Machiaj Ochi Niceface Special Toffee #08 pentru o oferi luminozitate pleoapei si a-ti imbunatati machiajul! Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Pentru un machiaj al ochilor fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Pigment Machiaj Ochi Niceface Special Toffee #08.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: