Rimel Waterproof Volumizer cu comanda online

Cumpara Rimel Waterproof Volumizer si obtine un make-up al ochilor menit sa te faca sa te simti speciala. Fiind usor de aplicat si de nelipsit din orice trusa profesionala de machiaj, astfel de produse de tip Mascara ne ofera un look exceptional, indiferent de cat de multa experienta ai.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Rimel Waterproof Volumizer cu livrare rapida:

Categorie: Machiajul ochilor
Subcategorie: Mascara
Id Produs: 7752350

Astfel de Mascara sunt produse de make-up perfecte pentru a da o forma delicata ochilor, transformand rapid un machiaj discret de zi intr-unul inedit pentru ocazii de seara mai speciale.

Rimel Waterproof Volumizer are o singura misiune: volum extrem! Volumizer este un rimel waterproof ce ofera confort pe tot parcursul zilei. Daca iti doresti gene voluminoase, alungite si perfect curbate, Volumizer este perfect pentru tine. Formula speciala hidrateaza genele, le fortifica si le confera elasticitate. Pe cand, pensula asigura o aplicare precisa, astfel incat sa nu existe exces de produs pe gene. Rimelul poate fi folosit in doi pasi dupa cum urmeaza: 1. Pentru gene cu aspect natural, foloseste Step 1; aceasta asigura inlaturarea excesului de rimel 2. Pentru gene voluminoase, foloseste Step 2; aceasta are mai mult rimel, oferind senzatia de gene bogate si pline. Daca ati ales sa folositi prima data Step 2, puteti inlatura excesul de pe gene deschizand capacul Step 1. Alege Rimel Waterproof Volumizer si te vei bucura de gene bogate! Pozele sunt cu caracter informativ. Acest produs contine o singura pensula.

Pentru un machiaj unic al ochilor, fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Rimel Waterproof Volumizer.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: