Set 8 pensule machiaj profesionale Best Contouring cu comanda online

Cumpara online Set 8 pensule machiaj profesionale Best Contouring si obtine un look demn de invidiat. Cand vrei ca machiajul sa fie unul perfect, fara imperfectiuni ai nevoie de Set Pensule Machiaj pentru o aplicare cat mai corecta a fardurilor si a pudrelor.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Set 8 pensule machiaj profesionale Best Contouring cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set Pensule Machiaj
Id Produs: 7751948

Indiferent ca esti o profesionista in ale machiajului sau doar ce ai inceput sa dobandesti experienta, in mod sigur iti doresti ca make-ul sa fie mereu impecabil.

Pentru a obtine acest lucru ai nevoie de Set Pensule Machiaj bune, realizate din produse de calitate. O data ce ai achizitionat un set profesional de pensule pentru make-up, totul ti se va parea mult mai usor de realizat.

Set 8 pensule machiaj profesionale Best Contouring este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet. Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei. Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate. Kit-ul contine: Р1x pensula fond de ten Рare forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta. Р1x pensula pudra Рeste o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare. Р1x pensula contur Рare o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi. Р1x pensula blush Рeste o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz. Р4x pensula aplicarea fardului Рsunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

Pentru un make-up unicat, iti recomandam sa comanzi online Set 8 pensule machiaj profesionale Best Contouring.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: