Suport Pensule Machiaj Rusty Glam cu comanda online

Cumpara online Suport Pensule Machiaj Rusty Glam si obtine un look demn de invidiat. Cand vrei ca machiajul sa fie unul perfect, fara imperfectiuni ai nevoie de Suport Pensule Machiaj pentru o aplicare cat mai corecta a fardurilor si a pudrelor.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Suport Pensule Machiaj Rusty Glam cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Suport Pensule Machiaj
Id Produs: 7751973

Indiferent ca esti o profesionista in ale machiajului sau doar ce ai inceput sa dobandesti experienta, in mod sigur iti doresti ca make-ul sa fie mereu impecabil.

Pentru a obtine acest lucru ai nevoie de Suport Pensule Machiaj bune, realizate din produse de calitate. O data ce ai achizitionat un set profesional de pensule pentru make-up, totul ti se va parea mult mai usor de realizat.

Suport Pensule Machiaj Rusty Glam este practic, elegant si perfect pentru depozitarea pensulelor de machiaj! Suportul pensule este confectionat din doua parti, cu capse laterale. Materialul este calitate premium, are un model chic si se curata usor! Forma suportului pentru pensule machiaj asigura o transportare usoara si poate fi utilizat inclusiv pentru depozitarea altor produse de makeup, precum de ochi, buze sau sprancene sau rujuri. Este un suport pensule cu o forma cilindrica, solida, care asigura un transport sigur. Datorita design-ului, ambele parti ale suportului makeup pot fi folosite in momentul utilizarii pensulelor. Dimensiuni: 17,5 cm x 6,5 cm Atentie! Pensulele din poza secundara au doar caracter de prezentare si nu sunt incluse in pret.

Pentru un make-up unicat, iti recomandam sa comanzi online Suport Pensule Machiaj Rusty Glam.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: