Tatuaj Temporar LUXORISE Henna Temptation Indian Queen J036 cu comanda online

Cumpara online Tatuaj Temporar LUXORISE Henna Temptation Indian Queen J036 si obtine un look demn de invidiat. Cand vrei ca machiajul sa fie unul perfect, fara imperfectiuni ai nevoie de Tatuaje Temporare.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Tatuaj Temporar LUXORISE Henna Temptation Indian Queen J036 cu livrare rapida:

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Tatuaje Temporare
Id Produs: 7751821

Indiferent ca esti o profesionista in ale machiajului sau doar ce ai inceput sa dobandesti experienta, in mod sigur iti doresti ca make-ul sa fie mereu impecabil. Pentru a obtine acest lucru ai nevoie de Tatuaje Temporare bune, realizate din produse de calitate.

Tatuaj Temporar LUXORISE Henna Temptation Indian Queen J036 este varianta moderna si nedureroasa de a obtine cele mai in voga tatuaje. Tatuajele temporare sunt expresia creativitatii si a non-conformismului. Body art-ul este din ce in ce mai popular si te poti bucura de modelele exceptionale pe care le poti aplica pe maini, brate, picioare, etc. Modelele de body art se aplica usor si rezista pe piele cel putin 7 zile, daca sunt ingrijite in mod optim. Indepartarea se realizeaza cu ajutorul uleiului de corp sau de masline, ori cu putin alcool, prin masare, apoi se clateste zona. Tatuajele nu sunt nocive pentru piele, ingredientele fiind naturale. Mod de aplicare: Se curata si se usuca zona pe care se va aplica tatuajul – daca raman urme de ulei, lotiune de corp/plaja, tatuajul nu se va lipi pe corp. Se decupeaza forma dorita si se indeparteaza folia. Se pune tatuajul cu fata in jos pe piele si se apasa ferm. Se uda hartia cu un prosop sau cu un burete. Se indeparteaza usor hartia dupa 30-60 de secunde. Se sterge apa de pe tatuaj. Dimensiune tatuaj: 21×15 cm

Pentru un make-up unicat, iti recomandam sa comanzi online Tatuaj Temporar LUXORISE Henna Temptation Indian Queen J036.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: