Rimel volum si alungire Express Curl Focallure cu comanda online

Cumpara Rimel volum si alungire Express Curl Focallure si obtine un make-up al ochilor menit sa te faca sa te simti speciala. Fiind usor de aplicat si de nelipsit din orice trusa profesionala de machiaj, astfel de produse de tip Mascara ne ofera un look exceptional, indiferent de cat de multa experienta ai.

VEZI PRET

Detalii despre produsul Rimel volum si alungire Express Curl Focallure cu livrare rapida:

Categorie: Machiajul ochilor
Subcategorie: Mascara
Id Produs: 7750681

Astfel de Mascara sunt produse de make-up perfecte pentru a da o forma delicata ochilor, transformand rapid un machiaj discret de zi intr-unul inedit pentru ocazii de seara mai speciale.

Rimel volum si alungire Express Curl Focallure face parte din noua generatie de produse de make-up! Formula continuta asigura separarea precisa a genelor, alungirea si volumizarea lor. Este ideal pentru genele subtiri, dar si pentru cele dese. Rimelul are rolul de a scoate in evidenta privirea, de a o accentua si de a o scoate din anonimat. Cu o singura aplicare, genele devin mai lungi si mai dese. Daca iti doresti o intensitate mai mare, aplica mascara in mai multe straturi. Noul rimel nu incarca si nu se strange. Este rezistent la transfer si nu necesita retusari pe parcursul purtarii. Perii periutei patrund usor printre gene, ceea ce ajuta la o aplicare usoara a produsului. Culoare este negru intens, asadar de la prima aplicare, genele obtin intensitatea dorita. Pentru un machiaj perfect, adauga trusei tale noul Rimel volum si alungire Express Curl Focallure !

Pentru un machiaj unic al ochilor, fara imperfectiuni, iti recomandam sa comanzi online Rimel volum si alungire Express Curl Focallure.
Magazin: pensulemachiaj


S-ar putea sa te intereseze si: